Főoldal Képgaléria Lyoness Kapcsolat

Videókazetta digitalizálás:


Rácz Éva vagyok.
30 éve
az Önök szolgálatában.


Cégünk

VHS videókazetták,

fényképek, diák digitalizálást vállalja minden kedves érdeklődő számára.
Folyamatosan változó világunkban egyre több minden digitális a környezetünkben. A régi technológián alapuló videó felvételek a többszöri megtekintés alatt veszítenek minőségükből, a fényképek is megkopnak és a dia képeket sem biztos, hogy meg tudjuk nézni, mert már esetleg nincs is diavetítőnk. Ezen problémák kiküszöbölésére egy nagyon hasznos megoldás a DVD-re digitalizálás. Kevésbé romlik a VHS felvétel, a képek is tovább megőrzik minőségüket és a diákon lévő anyagot is mindenki újra megnézheti és felelevenítheti a kicsit "megporosodott" emlékeket.
Persze egy fontos dolgot nem szabad szem elől veszítenie senkinek. Tévhit azt gondolni, hogy a DVD-re rögzített anyag 100 évig megmarad. Ma már több szakanyagban is olvasható, hogy ezen adathordozók élettartama jobb esetben 5-10 év (minőségi gyártót feltételezve), de jobb 5 évben gondolkodni.
FONTOS TUDNI: a mágneses elven működő VHS kazetta és a fénykép évtizedekig megőrzi a megörökített pillanatokat, amennyiben megfelelően tárolják. Továbbá a videó kazettán a tönkrement rész áttekerhető vagy akár kivágható, de utána a felvétel még nézhető illetve, a fénykép újra bedigitalizálható. Viszont a megsérült DVD lemezen tárolt adatok nem olvashatók újra és nem javíthatók! VÉGLEG ELVESZTEK!!!
A LÉNYEG: azért érdemes digitalizálni a videót, a képeket, hogy ne az eredeti és tartósabb felvételeket nézze rongyosra (ezeket tárolja megfelelően), hanem a DVD lemezt használja. Másrészt a szalag digitalizálása ugyanannyi idő mint a felvétel hossza (1 óra film = 1 óra digitalizálás), míg a DVD másolása már sokkal rövidebb, akár néhány perc és ezt Ön, akár otthon is megteheti. Miért ruházna be méregdrága digitalizáló eszközökbe néhány óra felvételért.

Hozza hát be családi és egyéb felvételeit, mi korrekt áron digitalizáljuk.


VHS, VHS-C, videókazetta digitalizálási árak 2019 augusztus 01-től:


FIGYELEM!!!
Kedves Ügyfeleink. Felhívjuk figyelmüket, hogy

2019. május 01-től

az általunk digitalizált videó felvételeket

MP4, MKV vagy MPEG2 formátumban adjuk át

DVD lemezen vagy hozott adathordozón! Erre a változtatásra azért került sor, hogy a megkapott anyagot számítógépen és a modern televíziókon egyaránt probléma mentesen meg tudják nézni.
Amennyiben más formátumban kérik az elkészült anyagot (MP4 vagy MKV), abban az esetben az elkészült anyag összidejének 10%-át felárként kell megfizetniük.

Elérhetőségem: 30/746-2234


0 - 60 percig (fix ár, tartalmazza a DVD árát): 1 400,-
1 - 4 óráig
(Tartalmazza 1 db DVD árát! 1 lemezre max. 2 órát veszünk! 2 órás felvételnél hosszabb anyag esetén a +DVD lemez 2 óránként 300,-)
1 800,- / óra
4 - 10 óráig (a +DVD lemez 2 óránként 300,-) 1 400,- / óra
10 óránál hosszabb anyag esetén
(a +DVD lemez 2 óránként 300,-)
1 200,- / óra
Sürgősségi felár 72 órán belülre végösszeg + 20%
Sürgősségi felár 24 órán belülre végösszeg + 30%
Menü szerkesztést nem tudunk vállalni
1. példány utáni további másolatok 500,-
Ismerősei felvételei se legyenek az enyészeté.
Ossza meg velük is az oldal tartalmát.
Kattintson az alábbi gombok valamelyikére és segítsen nekik!


Fényképek és dia digitalizálás árairól érdeklődjön telefonon vagy személyesen a műteremben.

Elérhetőségünk >>>


VHS kazetta, fénykép, dia digitalizalas Debrecenben, Portré Fotó műterem.


Főoldal Képgaléria Akciók Lyoness Kapcsolat
A Portré Fotó Facebook oldala. Küldjön üzenetet.