A Portré Fotó Facebook oldala. Küldjön üzenetet.
Főoldal Képgaléria Lyoness Kapcsolat

Esküvői fotózás Debrecenben:


Rácz Éva vagyok.
Legyen az esküvő napja egy nyugodt, érzelmekkel teli csodálatos emlék!

Életük egyik legszebb napját fontos jól megörökíteni. Az esküvő körüli stressz megkeserítheti azt az élményt, amelynek később az egyik legmeghittebb emléknek kellene lennie. Fotósként célom, hogy több évtizedes tapasztalatommal egy nagy terhet vegyek le a vállukról. Ha megbízható kezekben van a nagy nap megörökítése, nem kell szoronganiuk, hogy a későbbiekben rossz képeken látják magukat viszont. Az esküvői fotózás lehetőség arra, hogy a jövőben megmutathassák szeretteiknek, milyen szép is volt, mikor egybe keltek. A házasságkötés örömét több módon, több helyszínen is maradandóvá lehet tenni. Vegyük sorra a lehetőségeket:

- Esküvői fotózás műteremben:

Az egyik legrettegettebb műfaj, pedig a legmeghittebb pillanatok sokszor a stúdió környezetben születnek meg. Az ifjú pár önmagát adhatja, és a szakember segítségével a képeken a legszebb arcok köszönnek vissza a legelőnyösebb beállításokból. Egy művészien megvilágított, beállított kép évtizedek múlva is megállja a helyét.

- Esküvői fotózás a szertartáson:

A szertartás fotózás alapeleme természetesen a hivatalos rész megörökítése. Ehhez nem csak az ifjú pár fontos pillanatának dokumentálása tartozik hozzá, hanem a csoportképek, valamint a családi, baráti fotók elkészítése is.

- Esküvői fotózás külső helyszíneken:

A külső helyszíneket az ifjú pár határozza meg. Ilyenkor fontos, hogy az adott helyszín jó érzéseket keltsen Önökben, hiszen így tudnak a legfelszabadultabbak lenni. Igény szerint a tapasztalataim alapján én is tudok felkapott, vagy kreatív helyszíneket javasolni, de a döntés az Önök kezében lesz.

Hogyan tehető a leghatékonyabbá az együttműködés az ifjú pár és a fotós között?

Fontosnak tartom, hogy az ifjú pár és a fotós közt bizalmi kapcsolat jöjjön létre, hiszen ezáltal lehet a legjobb képeket elkészíteni. Ezért a fotózást megelőzően többszöri találkozás, megbeszélés ( amikor egyeztetünk a helyszínekről, különleges kívánságokról), próbafotózás is lehetséges. Célom, hogy a meghitt, romantikus, kifejező, érzelmes, vagy kreatív és humoros esküvői képeket váró párok a legjobb munkát kapják a kezükbe. Ezért is előny a személyes találkozó, hiszen ha ránézek a jegyespárra, tudom, hogyan fognak a legelőnyösebben mutatni a képeken, s látom a legmegfelelőbb beállításokat. Mindenkiből igyekszem a legtöbbet kihozni, hogy öröm legyen viszont látni magukat a fotókon.
A fényképeket retusálom. Rugalmasan alkalmazkodom az Önök igényeihez.

Az aktuális árakhoz kattintson ide >>> ÁRLISTA

Elérhetőségeim:
Cím: Debrecen, Piac u. 38., belső udvar.
Telefon: 0630-746-2234, 0652-414-380
Email-cím: debrecen@portrefoto.hu


Nézze meg a videót is

ESKÜVŐI FOTÓK:

(Nagyításhoz kattintson a képre.)


Amennyiben szeretné tudni van-e szabad helyem az Önök esküvőjének tervezett időpontjában vagy valamilyen kérdésük van; kérem...
...Kattintson ide >>> ÉRDEKLŐDÖM

Várom Önöket is.
Üdvözlettel:

Rácz Éva
Főoldal Képgaléria Akciók Lyoness Kapcsolat