Főoldal Képgaléria Lyoness Kapcsolat

Tablófotók és digitális tablók készítése:


Rácz Éva vagyok.
30 éve
az Önök szolgálatában.
Hagyjatok nyomot a világban!

Az ember egyik legerősebb vágya, hogy emlékezzenek rá! Alkosson valami maradandót. Persze ez egy hosszú folyamat. Ennek első állomása a középiskola. De az ember vizuális lény ezért fontos, hogy a névhez arcot is tudjon párosítani. Erre ma egyetlen igazi ezsköz áll rendelkezésre. A FÉNYKÉP!
Rengeteg dolog történik veletek a középiskolában. Milliónyi szép és emlékezetes pillanat. Honnan emlékeznétek rá 10-20-30 év múlva az érettségi találkozókon? Megint az a bizonyos FÉNYKÉP. Ez a legegyszerűbb, leggyorsabb és legolcsóbb módja, hogy nyomot hagyjatok magatok után a jövőnek, magatoknak!
Az érettségi évében sok-sok feladat, tennivaló vár rátok. Felkészülni a vizsgákra, megtervezni a jövőt. Ezen múlik a jövőtök! Ezek mellett még okosan dönteni, hogy hol csináltassatok tabló képeket, ki csinálja a digitális tablót... Gyorsan, minőségit, mindezt számotokra a legmegfelelőbb áron.
Ebben tudunk segíteni nektek is:
- A fotózás után 1 héten belül megkapjátok a nyers képeket, hogy a szülőkkel együtt mielőbb tudjatok választani.
- Több kép közül választhattok! Minden fotó retusálva van a bőrhibák és egyéb kellemetlenségek eltüntetése végett.
- A legmodernebb technikákkal dolgozunk, ami biztosíték a minőségre.
- 30 éve Debrecen belvárosban található műtermemben mindig megtalálhattok, ha után akartok rendelni, vagy pótolni akarjátok az esetleg elveszett képeket. Mindez teljes biztonságot ad számotokra.
- Áraink a közép kategóriában találhatók, mert a mai gazdasági helyzetben sokan nem engedhetik meg a drága dolgokat, de mindenki tudja, hogy az olcsó dolgok mögött mindig valamilyen hiányosság van! Felsőkategóriás képeket adunk megfizethető áron.
- Azt a minőséget, stílust kapjátok a fotózás végeztével, amit a kezdeti megbeszéléskor láttatok. Csak azokért a képekért kell fizetnetek, amit kiválasztottatok!
Még valami. Soha ne döntsetek elsőre. Nézzetek körül és vizsgáljátok meg hol mit kaptok és milyen biztosítékokat kaptok.
Amennyiben a fentiek fontosak számotokra, úgy nincs más teendőtök csak megkeresni a Portré Fotó műtermet és megállapodnunk a teendőkről.

Hasnosnak találtad az oldal tartalmát? Oszd meg ismerőseiddel is.
Kattints az alábbi gombok valamelyikére és segíts nekik!
Várlak titeket is.
Jó egészséget kívánok.

Rácz Éva
Főoldal Képgaléria Akciók Lyoness Kapcsolat
A Portré Fotó Facebook oldala. Küldjön üzenetet.